ΕΛΜΕ ΡΟΔΟΠΗΣ

Επικοινωνήστε με την ΕΛΜΕ Ροδόπης στο email: elmerodopis@gmail.com

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΛΜΕ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕ ΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΔΙΔΕ ΡΟΔΟΠΗΣ

Ε.Λ.Μ.Ε. Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ: 13-02-2012
Δ/νση : Στ. Κυριακίδη 91 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 6
Τ.Κ. 69100 – ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΤΗΛ. : 6977340776-2532022650
e-mail : elmerodopis@gmail.com ΠΡΟΣ: Μέλη της Ε.Λ.Μ.Ε. Ροδόπης
Ιστοσελίδα: www.elmerodopis.blogspot.com

ΘΕΜΑ: << Συνάντηση Προέδρου και Γ. Γραμματέα της ΕΛΜΕ ΡΟΔΟΠΗΣ με τον Δ/ντή ΔΙΔΕ ΡΟΔΟΠΗΣ >>
Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες,
Έπειτα από την συνάντηση του Προέδρου και του Γ. Γραμματέα της ΕΛΜΕ ΡΟΔΟΠΗΣ με τον Δ/ντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης ύστερα την ομόφωνη εξουσιοδότηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ , τέθηκαν στον Προϊστάμενο τα εξής θέματα:
1.Το ζήτημα των κρατήσεων σε τρείς μήνες (δόσεις) για τον συμψηφισμό στο ενιαίο μισθολόγιο από 1-11-2011. Ζητήθηκε από τον προϊστάμενο να υπάρξει η δυνατότητα οι κρατήσεις να γίνουν σε περισσότερους μήνες μιας και υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες σε αυτή τη συγκυρία από πολλούς συναδέλφους μας και λόγω δανείων. Ο προϊστάμενος αποδέχθηκε το αίτημα της ΕΛΜΕ και συμφωνήθηκε ότι όσοι συνάδελφοι το επιθυμούν μπορούν να απευθυνθούν και άμεσα μάλιστα εντός αυτής της εβδομάδας(λόγω της προετοιμασίας της μισθοδοσίας του ερχόμενου μήνα) και να μεγαλώσουν την περίοδο των κρατήσεων για τον συμψηφισμό του ενιαίου μισθολογίου με αποτέλεσμα λιγότερες κρατήσεις επί του μηνιαίου μισθού.
2. Το ζήτημα της αλλαγής τραπεζικού λογαριασμού από τους συναδέλφους μας. Ζητήθηκε από τον προϊστάμενο αφού πλέον το σύστημα της πληρωμής μας γίνεται μέσω της ενιαίας αρχής πληρωμών ,όσοι συνάδελφοι το επιθυμούν να μπορούν να αλλάξουν τράπεζα και τραπεζικό λογαριασμό για να πληρώνονται. Ο προϊστάμενος αποδέχθηκε το αίτημα και συμφωνήθηκε ότι όσοι συνάδελφοι θέλουν να αλλάξουν λογαριασμό μισθοδοσίας δηλαδή τράπεζα, μπορούν να το κάνουν προσκομίζοντας υπεύθυνη δήλωση ,και τον αριθμό ΙΒΑΝ ή τη φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου της τραπέζης που επιθυμούν. Παρακαλούμε τους συναδέλφους που θέλουν να αλλάξουν λογαριασμό ,καλό θα είναι να απευθυνθούν στο τμήμα μισθοδοσίας και παρουσία των ιδίων να γίνεται αυτή η αλλαγή του αριθμού λογαριασμού ,προσκομίζοντας τα παραπάνω δικαιολογητικά. Επίσης καλό θα είναι οι συνάδελφοι να κάνουν αυτή την αλλαγή πριν τις 13 κάθε μήνα ώστε η μισθοδοσία τους(στον νέο λογαριασμό) να ξεκινήσει στον αμέσως επόμενο. Επίσης καλό είναι οι συνάδελφοι να διαθέτουν λογαριασμό μισθοδοσίας τον οποίο έχουν ανοίξει προσφάτως.
3. Όσο αναφορά τον τριμηνιαίο αναλυτικό λογαριασμό που λαμβάνουμε έχει παρατηρηθεί ότι οι αμοιβές είτε είναι κανονικές μηνιαίες είτε είναι υπερωρίες κ.τ.λ.π. δεν αναγράφονται αναλυτικά με αποτέλεσμα να υπάρχει σύγχυση μεταξύ των συναδέλφων και να μην γνωρίζουν τι ακριβώς λαμβάνουν. Ο προϊστάμενος απάντησε πως αυτό είναι θέμα της αρχής πληρωμών και πως θα παρέμβει και θα πιέσει ώστε οι κάθε είδους αμοιβές να δικαιολογούνται απόλυτα και να μην υπάρχει αμφιβολία για το είδος πληρωμής.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΡΟΔΟΠΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΤΣΙΑΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου