ΕΛΜΕ ΡΟΔΟΠΗΣ

Επικοινωνήστε με την ΕΛΜΕ Ροδόπης στο email: elmerodopis@gmail.com

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Λ.Μ.Ε. ΡΟΔΟΠΗΣ

Ε.Λ.Μ.Ε. Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ
Δ/νση : Στ. Κυριακίδη 91 69100 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΤΗΛ. : 25310- 33342
e-mail : elmerodopis@gmail.com




Προς : τους Συναδέλφους Εκπαιδευτικούς
Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας
Εκπαίδευσης Ν. Ροδόπης


Θέμα : « Πρόσκληση σε ημερίδα »


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

η Ε.Λ.Μ.Ε. Ν. Ροδόπης και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Ροδόπης «Οι Τρεις Ιεράρχες» συνδιοργανώνουν ημερίδα την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 18:00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής, με θέμα : « Νέο μισθολόγιο – Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό, μύθοι και πραγματικότητα » ,των εκπαιδευτικών.
Την ημερίδα θα τιμήσουν με την παρουσία τους μέλη της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ καθώς και ο κύριος ομιλητής και αναλυτής, ο συνάδελφος εκπαιδευτικός της Π.Ε. κος Μπαλάγκας Ιωάννης, ειδικός συνεργάτης της ΔΟΕ για θέματα μισθολογίου – ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών, ο οποίος και θα αναλύσει όλα όσα αφορούν τους εκπαιδευτικούς με το νέο μισθολόγιο, το ασφαλιστικό και το συνταξιοδοτικό.

Σε αυτές τις τόσο κρίσιμες στιγμές ριζικών αλλαγών για όλους τους εργαζόμενους και ειδικότερα για μας τους εκπαιδευτικούς, θεωρούμε ότι είναι απαραίτητο να ενημερωθούμε για όλα αυτά που μας απασχολούν.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να παρακολουθήσουν την ημερίδα.
Υ.Γ. Ο κος Μπαλάγκας Ιωάννης θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των συναδέλφων σε σχέση με τα τεχνικά ζητήματα(τεχνικές λεπτομέρειες) που αφορούν, στις συνταξιοδοτήσεις και άλλα ζητήματα, κατά την διάρκεια της ημερίδας, σύμφωνα με το νέο ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΜΕ ΡΟΔΟΠΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου