ΕΛΜΕ ΡΟΔΟΠΗΣ

Επικοινωνήστε με την ΕΛΜΕ Ροδόπης στο email: elmerodopis@gmail.com

Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΡΟΔΟΠΗΣ


  1. Μόνιμοι Εκπαιδευτικοί

Αυτή τη στιγμή όλοι οι μόνιμοι που υπέβαλαν Υπεύθυνη Δήλωση (από πέρσι) πληρώνουν τη συνδρομή τους μέσα από τη μηνιαία εκκαθάριση της μισθοδοσίας τους και δεν θα πράξουν κάτι περαιτέρω. Όσοι μόνιμοι/ες συνάδελφοι/σες δεν κατέθεσαν την Υπεύθυνη Δήλωση μέχρι τώρα μπορούν να καταθέσουν την ΥΔ σύμφωνα με την παράγραφο 3 του εγγράφου αυτού και για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Ταμία της ΕΛΜΕ Καρυδόπουλο Γιώργο (τηλ. 6938420396 ή στο email: georgioskari24@gmail.com).

2. Αναπληρωτές που πληρώνονται από τον Τακτικό προϋπολογισμό, Πρόγραμμα
Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.) και αναπληρωτές που πληρώνονται από το ΕΣΠΑ,
Ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί.

Προκειμένου να τακτοποιηθούν οικονομικά και να αποτελούν μέλη του Σωματείου, οι συνάδελφοι

Αναπληρωτές που πληρώνονται από τον τακτικό προϋπολογισμό, ΠΔΕ, ΕΣΠΑ και Ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί (Γενικής Παιδείας, Ειδικής Αγωγής, Ενισχυτικής Διδασκαλίας και Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας-ΣΔΕ, ΖΕΠ, Τ.Υ.) μπορούν να καταθέσουν(λόγω covid-19) την ετήσια συνδρομή τους (15 Ευρώ) για το σχ. έτος 2020-2021 στον τραπεζικό λογαριασμό της ΕΛΜΕ στην Εθνική Τράπεζα ΙΒΑΝ GR3801103780000037800605265, γράφοντας στην αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμό τους και αποστέλλοντας την απόδειξη στο παραπάνω ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του ταμία της ΕΛΜΕ ΡΟΔΟΠΗΣ. Η κατάθεση της συνδρομής αποτελεί ταυτόχρονα και εγγραφή στο Μητρώο Μελών της ΕΛΜΕ, της ΟΛΜΕ και της ΑΔΕΔΥ. 

3. Μόνιμοι, Νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής που δεν υπέβαλαν έως τώρα Υπεύθυνη Δήλωση.

Οι υπόλοιποι συνάδελφοι, μόνιμοι, Νεοδιόριστοι Ειδικής Αγωγής που δεν υπέβαλαν Υπεύθυνη Δήλωση, έχουν την ευκαιρία να το πράξουν τώρα  καταθέτοντας την Υπεύθυνη Δήλωση παρακράτησης της συνδρομής (επισυνάπτεται το έντυπο της Υπεύθυνης Δήλωσης) στο οικονομικό τμήμα ΔΙΔΕ Ροδόπης. Η κατάθεση της Υπεύθυνης Δήλωσης - συνδρομής αποτελεί ταυτόχρονα και εγγραφή στο Μητρώο Μελών της ΕΛΜΕ, της ΟΛΜΕ και της ΑΔΕΔΥ. Εναλλακτικά (λόγω covid-19) μπορούν να καταθέσουν στον λογαριασμό της ΕΛΜΕ στην Εθνική Τράπεζα ΙΒΑΝ GR3801103780000037800605265, γράφοντας στην αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμό τους και αποστέλλοντας την απόδειξη στο παραπάνω ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του ταμία της ΕΛΜΕ ΡΟΔΟΠΗΣ. Η κατάθεση της συνδρομής (15 Ευρώ) αποτελεί ταυτόχρονα και εγγραφή στο Μητρώο Μελών της ΕΛΜΕ, της ΟΛΜΕ και της ΑΔΕΔΥ. 

  1. Αποσπασμένοι Μόνιμοι από άλλο Νομό, Αναπληρωτές ΠΔΕ, ΕΣΠΑ και Ωρομίσθιοι

Οι υπόλοιποι συνάδελφοι, μόνιμοι αποσπασμένοι από άλλο Νομό στον Νομό Ροδόπης οι οποίοι δεν κατέλαβαν συνδρομή στην ΕΛΜΕ της Οργανικής τους, οι αναπληρωτές τακτικού προϋπολογισμού, ΠΔΕ, ΕΣΠΑ (Γενικής Παιδείας, Ειδικής Αγωγής, Ενισχυτικής Διδασκαλίας, ΖΕΠ. Τ.Υ.), Οι Ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί (Γενικής Παιδείας, Ειδικής Αγωγής, Ενισχυτικής Διδασκαλίας και Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας-ΣΔΕ, ΖΕΠ, Τ.Υ.), έχουν την δυνατότητα να καταθέσουν τη συνδρομή των 15 Ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό της ΕΛΜΕ Ροδόπης στην Εθνική Τράπεζα (μόνο στην Εθνική και πουθενά αλλού) με ΙΒΑΝ GR3801103780000037800605265, γράφοντας στην αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμό τους και αποστέλλοντας την απόδειξη στο παραπάνω ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του ταμία της ΕΛΜΕ ΡΟΔΟΠΗΣ. Η κατάθεση της συνδρομής αποτελεί ταυτόχρονα και εγγραφή στο Μητρώο Μελών της ΕΛΜΕ, της ΟΛΜΕ και της ΑΔΕΔΥ. 

Μητρώο Μελών 

Επισημαίνεται ότι με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ όσοι συνάδελφοι/σες ακολουθήσουν την ως άνω διαδικασία οικονομικής τακτοποίησης εγγράφεται στο μητρώο μελών της ΕΛΜΕ και δικαιούνται κάρτα της ΟΛΜΕ-ΕΛΜΕ και απολαμβάνουν τα δικαιώματα που ορίζει το καταστατικό μας. 

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Σας καλούμε να πλαισιώσετε δυναμικά το Σωματείο μας. Οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει ο κλάδος μας στο άμεσο μέλλον θα είναι μεγάλες. Μόνο μέσα από τη συλλογική δράση μπορούμε να υπερασπιστούμε τα εργασιακά μας δικαιώματα. Η τυπική λήξη των μνημονίων ανοίγει ένα νέο κύκλο αγώνων  για την επανάκτηση όσων χάσαμε όλα αυτά τα χρόνια.


Με εκτίμηση και αγωνιστικούς χαιρετισμούς!!! 


Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ροδόπης


          Ο Πρόεδρος                                                              Ο Γεν. Γραμματέας




            Βασιλειάδης Μιχάλης                                                      Λίτσος  Ευάγγελος


Κατεβάστε την Υπεύθυνη Δήλωση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου