ΕΛΜΕ ΡΟΔΟΠΗΣ

Επικοινωνήστε με την ΕΛΜΕ Ροδόπης στο email: elmerodopis@gmail.com

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΥΣΔΕ ΡΟΔΟΠΗΣ 4-2-2015

Βασιλειάδης Μιχάλης,
Τακτικό αιρετό μέλος
Στο ΠΥΣΔΕ ΡΟΔΟΠΗΣ  
Τηλ: 6977340776.
Email:vasiliadismichael@hotmail.com
Καρυδόπουλος Γεώργιος
Αναπληρωματικό μέλος
Στο ΠΥΣΔΕ ΡΟΔΟΠΗΣ
Τηλ: 6938420396
Email: georgioskari24@gmail.com
Φεβρουάριος, 2015

Ενημερωτικό Δελτίο 2
(Περίοδος 2015-2016)
Συνεδρίαση 1η ΠΥΣΔΕ Ροδόπης

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, στις 4-2-2015  ημέρα Τετάρτη συνεδρίασε  το ΠΥΣΔΕ Ροδόπης σε τακτική του συνεδρίαση με τα παρακάτω θέματα:
1.      Εξέταση αιτήματος συναδέλφου εκπαιδευτικού αναφορικά με τη διαδικασία υπευθύνου ΣΣΝ Ροδόπης για το σχολικό έτος 2014-2015.
Το ΠΥΣΔΕ με ομόφωνη απόφασή του θα αποστείλει απάντηση στη συνάδελφο εκπαιδευτικό σχετικά με αυτό το θέμα.

2.      Εξέταση αιτήματος εκπαιδευτικών του Μειονοτικού  Γ/σίου-Λυκείου Κομοτηνής και του Ιεροσπουδαστηρίου αναφορικά με τη βαθμολογική-μισθολογική κατάταξή τους.
Το ΠΥΣΔΕ ομόφωνα αποφάσισε την θετική καταρχήν εξέταση του αιτήματος των συναδέλφων εκπαιδευτικών στα παραπάνω σχολεία  αποστέλλοντας σχετικό ερώτημα  στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. εξετάζοντας το θέμα σε επόμενη συνεδρίασή του μετά και από τις απαντήσεις που θα λάβει από το υπουργείο, λαμβάνοντας απόφαση σύμφωνα με την  απάντηση του αρμόδιου υπουργείου.

3.      Πρόταση Τοποθέτησης εκπαιδευτικού μετά από απόσπαση στο ΠΥΣΔΕ Ροδόπης για ΣΜΕΑ.
Το ΠΥΣΔΕ Ροδόπης ομόφωνα αποφάσισε την τοποθέτηση συναδέλφου ΠΕ02 ειδικής αγωγής στο ΕΕΕΕΚ Κομοτηνής μετά από απόσπασή του στο ΠΥΣΔΕ Ροδόπης. Η απόφαση στη διαύγεια:

4.      Πρόταση ανάκλησης Διάθεσης και μερικής διάθεσης εκπαιδευτικών για τη συμπλήρωση του υποχρεωτικού τους ωραρίου.
Το ΠΥΣΔΕ αποφάσισε ομόφωνα την ανάκληση της διάθεσης συνάδελφου εκπαιδευτικού στο Γυμνάσιο Ιάσμου και την διάθεσή της στο ΓΕΛ Ιάσμου, λόγω επιστροφής συναδέλφου στην οργανική της θέση ίδιας ειδικότητας,  και την μερική διάθεση εκπαιδευτικού για συμπλήρωση ωραρίου της. Οι αποφάσεις ως εξής στη διαύγεια:

5.      Γνωμοδότηση για αναγνώριση συνάφειας Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών σε Εκπαιδευτικούς.
Εξετάστηκαν  αιτήσεις  συναδέλφων για αναγνώριση συνάφειας Μεταπτυχιακών Τίτλων Σπουδών σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και οι αποφάσεις ήταν ομόφωνες από το ΠΥΣΔΕ και αναρτημένες στη διαύγεια ως εξής:

6.      Γνωμοδότηση για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή σε εκπαιδευτικούς.
Πάγια τακτική μας ως αιρετοί του κλάδου να ψηφίζουμε θετικά σε αιτήσεις συναδέλφων που ζητούν άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Η απόφαση είναι ομόφωνη. Οι αποφάσεις  για τις άδειες είναι αναρτημένες στη διαύγεια έπειτα από πρότασή μας για την ανάρτηση αυτών των αποφάσεων στη διαύγεια.

Συνάδελφοι πάντα στη διάθεσή σας

                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου