ΕΛΜΕ ΡΟΔΟΠΗΣ

Επικοινωνήστε με την ΕΛΜΕ Ροδόπης στο email: elmerodopis@gmail.com

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ

Ε.Λ.Μ.Ε.ΡΟΔΟΠΗΣ Στ. Κυριακίδη 91 Τ.Κ. 69100
Τηλέφωνο: 2531033342-6977340776
Email: elmerodopis@gmail.com
Ιστοσελίδα: elmerodopis.blogspot.com
ΚΟΜΟΤΗΝΗ: 26-01-2011 ΑΡ.ΠΡΩΤ.:37



ΠΡΟΣ:
1.Γυμνάσια, Γ.ΕΛ., ΕΠΑΛ Νομού Ροδόπης


ΚΟΙΝ: 1.Περιφερειακή Δ/νση Π/θμιας και Δ/θμίας Εκπ/σης Αν. Μακεδονίας και Θράκης.
2.Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Θέμα:<<Εθελοντική αιμοδοσία για την σχολική εορτή των Τριών Ιεραρχών>>

H Ε.Λ.Μ.Ε. Ροδόπης η Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Ροδόπης δια του Υπευθύνου Αγωγής Υγείας και σε συνεργασία με τη Δ/νση Α/θμιας Εκπαίδευσης, το Σύλλογο Εκπαιδευτικών ΠΕ Ροδόπης, το Σωματείο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ροδόπης και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κομοτηνής, συνδιοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή, 30-1-2011, ημέρα εορτής των Τριών Ιεραρχών, στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 13:00.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μαθητές και εκπαιδευτικοί του 1ου Γυμνασίου Κομοτηνής στο πλαίσιο υλοποίησης Προγράμματος Αγωγής Υγείας με θέμα τον Εθελοντισμό.
Είναι η πρώτη φορά που η Εκπαιδευτική Κοινότητα διοργανώνει τέτοιας κλίμακας εθελοντική αιμοδοσία και η φιλοδοξία μας είναι να καθιερώσουμε σε ετήσια βάση αυτή την προσφορά αίματος και ζωής από τους εκπαιδευτικούς.
Είμαστε βέβαιοι ότι οι εκπαιδευτικοί της Ροδόπης θα ανταποκριθούν με ευαισθησία σε αυτή την πρόσκληση αλληλεγγύης προσφέροντας σιγουριά και ελπίδα στους συμπολίτες μας και ανακούφιση στη χώρα μας που "αιμορραγεί" εισάγοντας το αίμα που έχουμε ανάγκη.
Παρακαλούνται οι Διευθυντές να ενημερώσουν όλους τους συναδέλφους και ακόμα να ενημερώσουν τα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων, ώστε και αυτοί να συνδράμουν στην κοινή προσπάθεια, γιατί και ο εθελοντισμός είναι θέμα παιδείας. Εμείς οι εκπαιδευτικοί πρέπει να δώσουμε το παράδειγμα αγάπης και αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας δίνοντας 10 λεπτά από το χρόνο μας.

ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Λ.Μ.Ε. ΡΟΔΟΠΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου